Navigatie

 

 

 

 

Achterflap: Egbert ondervraagt gevaarlijke individuen, mogelijk betrokken bij terroristische organisaties. Hij is goed in zijn werk; hij doet het immers al jaren. Toch krijgt hij ondanks diverse pogingen geen promotie.  Maar vandaag komt alles hem bekend voor. De ondervraging. De vrouw. Haar reacties.

 

Heeft hij haar eerder gezien? Hebben ze deze ondervraging eerder gedaan? Ze reageert niet op zijn tactiek zoals andere verdachten. Niet zoals het hoort.

 

Vandaag wordt de sleur doorbroken. Zal zijn bezoek aan de zevende verdieping alles duidelijk maken?

 

Leugens in leugens in leugens en niets is wat het lijkt.

 

 

 

L.O.O.P is overigens een onderdeel van Splinters. Een uiterst interessante uitgeversconcept.

 

Lees er hier meer over:


Splinters is een nieuw project van Quasis Uitgevers. Vanaf januari 2016 publiceren wij iedere maand een kort verhaal in een kleine pocketuitgave. Deze korte verhalen worden door diverse schrijvers geschreven. Een aantal bekende auteurs, zoals Isa Maron en de Engelse schrijfster Steph Swainston, maar ook schrijvers die aan het begin van hun carrière staan, zoals Likaiar en Nieske den Heijer. De verhalen vallen binnen de fantastische genres: fantasy, sciencefiction, bovennatuurlijke thriller, magisch realisme en horror. De doelgroep van de serie is volwassen lezers, maar vier uitgaven zijn gereserveerd voor Young Adult-verhalen.


 

 

Het boek is hier te bestellen: L.O.O.P.

 

Of je kunt het uiteraard bestellen bij de auteur.

 

 

Blog

Contact