Navigatie

 

Ik heb Nanna Dillen leren kennen tijdens de vele voordrachten en vond haar gedichten uitermate mooi. Dit is haar tweede gedichtenbundel en ik mocht van haar, en haar Uitgeverij Heimdall, een gedicht op deze pagina plaatsen, waar ik uiteraard zeer dankbaar voor ben. Het gedicht heet Heelal.


 

 

 

 

Heelal

 

Kun je het heelal zien?
Het donker met triljoenen lichtpuntjes?

 

De stipjes, schitterende dekens van mist,
gekleurde bollen,
het duister, dat je het mysterie intrekt?

 

Wolkerige liefde
in een bad waar de hemel zwemt
vinden wij elkaar
in onvoorwaardelijke schoonheid.

 

Nanna Dillen

 

 

Biografie van de auteur: Nanna Dillen (1989, Eindhoven) ontwikkelde op jonge leeftijd een passie voor literatuur. Deze uitte zich in het dichten en het schrijven van korte verhalen, proza en songteksten. Na het volgen van meerdere studies en het behalen van bijbehorende diploma's, ging ze zich steeds meer toeleggen op het schrijven. Nanna treedt regelmatig op tijdens literaire evenementen in het land en promoot het lezen van boeken in het voortgezet onderwijs.

 

In 2014 publiceerde uitgeverij Zilverbron haar debuutroman 'Bevroren landschap', een verhaal in de genres Urban Fantasy en Dark Romance. Er werd veel aandacht besteed aan Nanna en haar roman. Het boek kreeg lovende kritieken.

 

Met de dichtbundel 'In jouw armen' zet Nanna een volgende stap in haar schrijverscarrière. 'In jouw armen' is in april 2015 verschenen bij Uitgeverij Heimdall. Nanna hoopt dat haar poëzie anderen zal raken en dat na deze dichtbundel er nog vele zullen volgen

 

Op initiatief van Nanna wordt in 2015 de bloemlezing 'Allerheiligen, bezeten woorden' gepubliceerd bij Uitgeverij Heimdall. Naast het verrichten van de redactie en enkele uitgeefwerkzaamheden, heeft Nanna het voorwoord geschreven.

 

Nanna is initiator, organisator en mede-redactrice van 'Uit het hart', een bloemlezing met liefdesgedichten die ook bij de toonaangevende Uitgeverij Heimdall is gepubliceerd in februari 2016.

 

In mei 2016 is Nanna's nieuwste dichtbundel 'Twee' gepubliceerd. In september verschijnt Nanna's volgende roman.

 

 

 

 

 

Achterflap van bundel: "In Twee" laat Nanna Dillen zien dat ze niet alleen excelleert in romantische poëzie, maar ook in andere stijlen haar mannetje staat.

 

Nanna Dillen treedt regelmatig op tijdens literaire evenementen in het land. Ook promoot ze het lezen van boeken in het voortgezet onderwijs.

 

 

Website van de auteur klik hier.

 

Om het boek te bestellen, klik hier.

 

 

 

Blog

Contact