Navigatie

 

Een bloedovergoten dageraad

 

 

 


Ondoden. Spinnen. Een bungalow in de mist, bloedsporen die niet kunnen verdwijnen, meisjes in rode jassen en een dageraad, een bloedovergoten dageraad waar een zoon naar zijn moeder zoekt... En waar niets meer hetzelfde zal zijn...

 

In dit vervolg op het verhalenbundel Zwarte muren die in het teken stond van het onontkoombare, verhaalt Anthonie Holslag hier over (doods)angst, leegheid, de echo die na het geweld plaatsvindt. Ditmaal voert de auteur u mee naar een bloedovergoten dageraad.

 

Maar vergis u niet, wat zich voor u uitstrekt is nooit wat het lijkt. U zult belaagd worden, er zal iets tussen de wanden van de werkelijkheid sluipen. De pagina's zullen rood kleuren, ook al is de dood soms niet zo evident en oneindig veel subtieler dan we vermoeden. Maar bovenal is dit de gruwel van zinloos geweld, menselijke monsters ... en soms erger, geweld waar een koelbloedige geest achter verscholen gaat.

 

Een bundel voor de fijnproever en liefhebbers van subtiele horror.

 

Als je het boek via deze website bestelt dan:

 

- krijg je een gesigneerde exemplaar

- een extra verhaal

- VIP kaartjes voor het feest dat in november/ december zal plaats vinden:

 

Door voor te bestellen klik hier en zet "Een bloedovergoten dageraad" in het onderwerp. Je krijgt binnen twee werkdagen een bericht.

 

Een deel van de opbrengsten gaat naar een goed doel gericht voor het tegengaan van zinloos geweld en/of het helpen van slachtoffers van zinloos geweld - zie ook voorwoord.

 

Algemene gegevens:

 

Titel: Een bloedovergoten dageraad

Auteur: Anthonie Holslag

Verschijningsdatum: 25 september 2014

Uitgeverij: Zilverspoor

Paginanummers: 488

ISBN: 978-94-907-6782-2

Vaste prijs: € 24,95

Verzendkosten per exemplaar: € 4,00 (NL)

 

Blog

Contact