Navigatie

Persverklaring

 

 

De gedichtenbundel van Poëzieschrijfgroep Septijn komt uit

 

 

Met trots melden wij u dat eind maart de eerste exemplaren van Dichter bij beeld, geschreven door Poëzieschrijfgroep Septijn, zullen verschijnen.

 

In deze bundel zijn gedichten opgenomen van de poëzieschrijfgroep Septijn uit Haarlem.
De gedichten in deze bundel zijn allen geïnspireerd op foto’s die door de dichters zijn gemaakt of ingebracht. Van te voren wisten de leden niet waar een foto was gemaakt en daardoor hebben de dichters met een onbevangen blik naar de foto’s gekeken.

 

 

 

 

Poëzieschrijfgroep Septijn is in september 2005 opgericht en voortgekomen uit een poëziecursus van De Blauwe Kom.


Het doel van de groep is: plezier beleven aan poëzie schrijven, groeien in poëtische zeggenschap, extern actief zijn volgens afspraak.


De groep komt op de derde woensdag van de maand bij elkaar in de maanden september tot en met april. Bij toerbeurt vervult een lid de rol van gasthuis en leidt de avond. Per keer wordt een thema/onderwerp afgesproken. De gedichten worden voorgedragen en becommentarieerd.

 

De groep werkt al enkele jaren mee aan de Haarlemse Dichtlijn en in het jaar 2006 – 2007 is samengewerkt met de Fotoclub Haarlem. Die samenwerking heeft geleid tot een expositie van beeldgedichten in het Stadhuis van Haarlem in het voorjaar van 2008.

 

 

 

 

Wij kunnen u het circa 72 pagina's tellende Dichter bij beeld aanbieden voor de prijs van € 16,95 (exclusief verzendkosten).


Wilt u het boek bestellen? Dat kan. Binnen onze webwinkel is er een speciale pagina voor. Daar wijst alles zich vanzelf. Zodra wij uw betaling ontvangen hebben, voegen we uw bestelling toe aan onze lijst. Op het moment dat titel van de drukpersen komt, sturen we u uw exemplaar toe.

 

Klik hier om te bestellen: Dichter bij Beeld

Blog

Contact