Navigatie

Beste vrienden en kenissen. Het is een lange tijd stil geweest aan deze kant van het scherm, maar ik heb zeer zeker niet stilgezeten. Hier in het kort een aantal projecten die op dit moment lopen (en waar ik tevens trots op ben).

- Ten eerste is een gedicht van mij, "Een snelle ontmoeting", opgenomen in de vierde editie van De Haarlemse Dichtlijn. Het is te vinden op pagina 25. Sommigen van jullie zullen dit gedicht herkennen; het is tevens gepubliceerd in mijn gedichtenbundel "Gezicht van het verleden".

- Naast dit gedicht heb ik dit weekend een optie gekregen om mijn wetenschappelijke manuscript "In het gesteente van Ararat" te publiceren. Dit manuscript gaat over de Armeense vollkerenmoord en de gevolgen daarvan. Het zal, als alle onderhandelingen goed verlopen, door uitgeverij Aspekt worden gepubliceerd en uitkomen in het voorjaar van 2009. Hier zal een reeks van promotionele acties aan vooraf gaan. Als alles meezit zal het in de boekhandel te verkrijgen zijn.

- Naast dit manuscript ben ik op dit moment ook in het proces om mijn eerste novelle "De vampier - een liefdesgeschiedenis" te publiceren. Dit is een zeer donker en filosofisch verhaal die, ondanks de titel doet vermoeden, naast een fantasy en thriller ook een literair werk is. Ik zal in de aankomende weken hier de sluier langzaam over oplichten. Ik ben zeer trots op dit verhaal. De onderhandelingen worden op dit moment in een zeer vroeg stadium gevoerd.

- Naast al deze projecten, begint ook een ander project vastere vormen aan te nemen. Mijn tweede gedichtenbundel, "Marginale observaties" is inmiddels af. Het is echter niet zomaar een gedichtenbundel. Het is een bundel waarbij mijn gedichten worden geaccentueerd door de foto's van Hans Kamstra - een fotograaf die al verschillende projecten op zijn naam heeft staan. Er zal op basis van deze bundel ook een expositie plaats vinden. Ook hier zijn de onderhandelingen over. Mocht het me lukken, dan krijgen jullie uiteraard allemaal een uitnodiging.

Mocht er één van jullie me kunnen helpen met het opzetten van een website om alle nieuws omtrent deze zaken beter aan de man te brengen dan hoor ik dat graag.

Dit zijn in een notendop de laatste stand van zaken. Ik hoop dat ze allemaal lukken en doorgaan. Wat jullie voor mij zouden kunnen is "het woord te verspreiden". (Jullie kunnen daarbij fragmenten van gedichten en passages van de verhalen opvragen.) Vertel het aan je vrienden en kenissen, die enigszins geintresseerd zijn in literatuur en stuur een link naar mijn hyvespagina te sturen. Ik wil jullie daarvoor bij voorbaat bedanken.

Nou dat was het. Er lopen nog een aantal andere projecten, maar daarover later meer.

Groet,
Tony

Blog

Contact