Navigatie

 

Ik ontmoette Jarl van Maltha tijdens een gedichten voordracht op 27 december 2011 in Haarlem - zie ook link. Ik werd geraakt door zijn gedichten en vroeg aan hem of ik er een op mijn site kon plaatsen. Hij stuurde me het onderstaande gedicht toe.

 


Wat ik wil

 

Mag ik een rivier zijn
dan stroom ik door je hart
Mag ik de wind zijn
dan waai door je donkerbruine haren
Mag ik de regen zijn
dan spoel ik je hoofd weer schoon
Mag ik de maan zijn
dan waak ik over je in het diepste van de nacht
Mag ik de zon zijn
dan schijn ik licht in jouw leven

 

Mag ik altijd bij jou zijn en je elke dag al mijn liefde geven

 

Jarl van Maltha

 

 

 

 

Biografie:

Jarl van Maltha is 28 jaar oud. Hij woont al jaren in Haarlem. Hij is rond zijn 16de begonnen met gedichten schrijven. Hij is ook zanger; dit zijn de 2 grote passies in zijn leven. Zijn gedichten gaan over herkenbare onderwerpen als: liefde, hoop en eenzaamheid. Hij werkt als vrijwilliger met ouderen in de zorg en geeft presentaties/ voordrachten waarin hij zang en poezie verweeft. Ook geeft hij optredens waarin hij alleen zingt.

 

Zijn gedichtenbundel door "Door licht en donker" kost 7,50 euro (exclusief verzendkosten) en is te vinden op zijn hyves of facebook account. Ook heeft hij een webpagina: zie link. Je kunt hem ook persoonlijk mailen op: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Blog

Contact